Janina

Olen iloinen siitä, kun olen päässyt Pionin porukkaan. Porukka on ollut tsemppaava ja ymmärtäväisiä. Heidän kanssaan pystyy juttelemaan kaikenlaista ja syvällistäkin. 

  Olen ollut tosi iloinen, että Pionissa olen taas päässyt tekemään erilaisia hoitoja. Olen muutenkin aina tykännyt tehdä käsilläni jotain. Olen tykännyt tehdä hoitoja aina. Varsinkin siitä tulee hyvä mieli, kun näkee asiakkaan tyytyväisen ilmeen hoidon jälkeen. Siitä varsinkin tulee sellainen olo, että olen tehnyt jotain oikein. 

  Opiskeluaikana olin oppilashoitolassa, jossa tein paljon jalkahoitoja. Niitä oli mieluista tehdä ja pidin siitä, että jaloissa oli kovettumia tai paksuuntuneita kynsiä, joita oli haastava hoitaa. Muistan vieläkin naisasiakkaan, joka oli minulla jalkahoidossa. Hänellä oli känsä, mikä vaivasi häntä. Juteltiin niittä näitä hänen kanssaan ja kun hän lähti, muistan edelleenkin kuinka tyytyväisenä hän lähti. Olin itse hyvin iloinen, kun hoito meni niin hyvin ja onnistuneesti ja asiakas oli niin iloinen.

Kirjoittaja on Janina, Pionin kosmetologi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: