Aromaterapia

Aromahieronta

Aromahieronta perustuu lempeisiin, toistuvin liikkein toteutettavaan hierontaan, johon käytetään hoitavien kasviöljyjen lisäksi niin mieltä, kuin kehoa tasapainottavia, eteerisiä öljyjä.

Eteeristen öljyjen tehokkuus johtuu yksinkertaisesti niiden sisältämästä biokemiallisesta koostumuksesta. Tämä luonnonlääkeapteekki toimii aromahieronnassa niin, että eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon hieronnan avulla tai nenän limakalvojen kautta.

Tuotteemme ovat kaikki korkealaatuisilta luomutuottajilta Suomesta Ranskasta ja Sveitsistä. Ensimmäisellä kerralla hierontaan kuuluu haastattelu, jossa perehdymme kanssasi terveydentilaasi, niin psyykkiseen kuin fyysiseen puoleen. Näin luomme kokonaiskuvan kehostasi ja mielestäsi ja aromahoidon tavoitteista, hieronnan kohteet selkeytyy myös tässä.

Aromaterapiaa tehdään aina asiakkaan ehdoilla, eli valitsen tarpeeseen sopivia öljyjä ja Sinä päätät, sinun nenäsi ehdoilla valitaan lopulliset eteeriset öljyt. Aromahieronta voi olla rentouttava mielen tasaaja, se voi olla uniongelmiesi helpottaja, se voi toimia nesteenpoistajana, lymfaa, nesteenkiertoa edistävänä. Aromahoidolla saadaan hyviä tuloksia kivun poistossa, esimerkiksi noidannuolta tai muita alaselkäkipuja voidaan tehokkaasti poistaa aromahieronnalla. Reumaattiset kivut, fibromyalgiasta johtuvat kivut, turvotuksesta johtuvat kivut, näihin ja myös paljon muihin ongelmiin voit löytää apua aromaterapian keinoista. Mukaasi saat aina oman uniikin, henkilökohtaisen tuoksuparfyymin sekä kotihoito-ohjeet.

Hoidon kesto on 1 tunti, hoidon hinta on 75e.