Jalkahoidot

Jalkahoidot

Klassinen jalkahoito

Jalat ovat oleellinen ja tärkeä vartalon osa. Me seistään ja kävellään päivittäin tuhansia askeleita. Jalat ovat kovalla koetuksella kaikki kaikkiaan. Päivittäinen kotihoito on todella tärkeä, mutta myös ammattilaisen käsittely pitäisi tehdä aikaa ajoin. Miksi?

Jalkoihin muodostuu usein kovettumat esimerkiksi kantapäihin ja jalkasyrjään. Kantapäihin voi muodostua kovettumien lisäksi halkeamat joita kotihoidolla on erittäin vaikea ja kivuliasta hoitaa.

Yksi tärkeä osa-alue on varpaan kynnet. Kynnet voivat paksuuntua tai niihin voi tulla kivuliaita kohtia, pieniä haavaumia ym. Tällöin ammattilaisen hoito on todella tärkeä. Ammattilaiset hoitaa jalkoja ja osaa suositella kotihoitoon sopivia tuotteita.

Klassisessa jalkahoidossa keskitytään hoitamaan jalkojasi ja käsitellään jalkojen haastavia alueita. Hoidetaan ja parannetaan ja tarvittaessa lakataan kynsilakalla.

Hoidon keston on 1 tunti.

Spa jalkahoito

Spa jalkahoidossa välttymättömän hoidon lisäksi jalkojasi hoidetaan ihan polveen asti.

Jalkahoidossa on ensin kylpy, jonka jälkeen hoidetaan kovettumat kuntoon. Sen jälkeen jalkoja kuoritaan polveen asti, hierotaan ja laitetaan jalkanaamio hetkeksi. Hoidetaan kynnet kuntoon ja halutessasi lakataan kynsilakalla.

Hoidon kesto on 1 tunti 20 minuuttia.

Hoidon aikana on mahdollisuus saada parafiinihoito käsille pienellä lisämaksulla.