Parisuhderetriitti

Haluatko puolisosi kanssa irtioton arjesta ja keskittyä yhdessäoloon?
Nauttia luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta? Lähde mukaan retriitille, jossa tavoitteena on kumppanien välisen yhteyden vahvistaminen.

Suhteenne voi olla tuore tai kenties olette olleet yhdessä jo pitkään.
Haluatte panostaa suhteeseenne, mutta arki ja kiireet tuovat omat haasteensa. Retriitti on loistava tilaisuus pysähtyä toistenne äärelle.

Parisuhderetriitti sisältää ohjelmaa sekä kumppanin kanssa että pienryhmässä. Viikonlopun aikana mukana kulkee psykoterapiakoulutettava jakaen ja keskustellen avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Retriitin järjestää yhteistyössä hyvinvointikeskus Pionin Voima
ja majatalo Vinter Bed & Breakfast.

www.pioninvoima.fi
www.vinterbnb.fi

***

OHJELMA 19.5.-21.5.2021

Retriitti alkaa perjantaina 9.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00.

– Ohjattu rentoutus perjantai- ja lauantaiaamuna.
– Pariskuntakeskustelu psykoterapiakoulutettavan kanssa.
– Intialainen päähieronta: Saatte samanaikaisesti herkän ja aistikkaan päähieronnan, jonka jälkeen opitte hieromaan kumppanianne.
– Retki Ekniemen upeille avokallioille: Hengitämme raikasta puhdasta ilmaa ja keskustelemme parisuhteistamme yhdessä. Nautimme laavulla olosta ja grillaamme. Ammattivalokuvaaja on mukana ikuistamassa kumppanien välistä yhteyttä. Pariskunnat saavat yhden valokuvan muistoksi. Retki sisältää kävelyä muutaman kilometrin kävelyn maastossa (sis. rappusia).
– Majoituspaikassa mahdollisuus saunomiseen perjantaina.

***

PAIKKA JA MAJOITUS

Retriittiin paikkana toimii Vinter Bed & Breakfast Sauvossa. Pariskunnat yöpyvät tunnelmallisissa kahden hengen huoneissa, jotka sisältävät liinavaateet, pyyhkeet sekä oman kylpyhuoneen. Majoitukseen sisältyy täysihoito. Herkullinen aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat valmistetaan kasvispainotteista lähiruokaa suosien ja osallistujien erikoisruokavaliot huomioiden.

***

HINTA JA MAKSUEHDOT

Hinta: 1100,00 euroa / pariskunta (sis. alv)

Varausmaksu 300 euroa / pariskunta viiden päivän sisällä ilmoittautumisesta. Loppusuoritus tulee maksaa 10.5.2023 mennessä. Maksu palautetaan vain painavista syistä, kuten sairastumisista johtuen.

Voit halutessasi saapua jo torstaina 18.5.2023 majapaikkaan! Lisäyön hinta on 135 euroa sisältäen illallisen.

Ilmoittaudu nyt mukaan, sillä retriitille mahtuu mukaan vain kolme pariskuntaa!

***

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla info@vinterbnb.fi tai puhelimitse 045 7837 2266

Lisätietoja ohjelmasta: Pionin voima, 040 1714 839 / pioni@pioninvoima.fi

Lisätietoja majoituksesta ja ruokailuista: Vinter Bed & Breakfast: 045 7837 2266 / info@vinterbnb.fi

***

RETRIITTIMME TOTEUTTAA:

Maria Mäensalo, psykoterapiakoulutettava

Maria kognitiivis-analyyttinen aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapiaopiskelija, sekä sairaanhoitaja, jolla on vankkaa osaamista akuuttipsykiatrian puolelta.

”Itseni kehittäminen, hyväksyminen ja elämän ihmeiden monimuotoisuus vetää minua lapsen uteliaisuuden lailla puoleensa. Tärkeitä arvoja itselleni onkin hyväksyntä, lempeys, kohtaaminen, sekä ymmärrys. Nämä arvot ja tavat olla kontaktissa toisiin ihmisiin ohjaavat minua työssäni, kun olemme sinun
elämäsi äärellä.”

Anastassia Ali-Keskikylä, hieroja

”Olen toiminut hierojana liki kymmenen vuotta.
Lempihierontani on intialainen päähieronta, koska hoito tuntuu rentouttavalta ja syvältä. Luonteeltani olen lempeä ja sydämellinen. Rakastan luontoa ja metsää. Metsästä saan rauhan, jätän murheet sinne. Metsän tuoksut ja hiljaisuus tekevät ihmeitä etenkin syksyllä.”

Jyri Tengström, valokuvaaja

”Halu luoda uutta, kohdata, nostaa ihmisiä ylöspäin ja taltioida tärkeitä hetkiä, tekee työstäni ainutlaatuista.”