Tiimi

Maria

Maria kognitiivis-analyyttinen aikuisten ja nuorten yksilöpsykoterapiaopiskelija, sekä sairaanhoitaja, jolla on vankkaa osaamista akuuttipsykiatrian puolelta.

”Itseni kehittäminen, hyväksyminen ja elämän ihmeiden monimuotoisuus vetää minua lapsen uteliaisuuden lailla puoleensa. Tärkeitä arvoja itselleni onkin hyväksyntä, lempeys, kohtaaminen, sekä ymmärrys. Nämä arvot ja tavat olla kontaktissa toisiin ihmisiin ohjaavat minua työssäni, kun olemme sinun elämäsi äärellä.” -Maria

Janina

Janina on Pionin kosmetologi. Janinan intohimo ammatissaan on jalkahoidot. Janina on aurinkoinen ihana ihminen jonka kanssa on mukava jakaa ajatuksia. Hän on reipas, idearikas ja sydämellinen. Janinalla on todellista kauneuden hoidon ammattilaista otetta. Janina toivoo, että myös miehet kävisi enemmän jalkahoidossa. Jalat ovat kuitenkin oleellinen osa meidän kropasta ja niistä on tärkeää pitää huolta.

Anastassia

Olen Anastassia, Pionin sydän ja toimin Pionissa mm hierojana. Hierojana olen ollut liki kymmenen vuotta. Lempi hierontani on intialainen päähieronta, koska hoito kokonaisvaltainen, se tuntuu rentouttavalta ja syvältä. Asiakkaani ovat tykänneet minun reippaista otteista ja imukuppihieronnan osaamisesta.
Luonteeltani olen lempeä ja sydämellinen. Rakastan luontoa ja metsää. Kävelen päivittäin metsässä koirieni kanssa ja pyrin kerran kuussa matkustamaan pidemmälle retkelle. Metsästä saan rauhan, jätän murheet sinne. Metsän tuoksut ja hiljaisuus tekevät ihmeitä eteenkin syksyllä. Norjan vuonot ja vuoret vei sydämeni ja etelän sijaan olen matkustanut sinne!