Menneet tapahtumat

Täällä on Poionin kaikki menneet tapahtumat.

Sisäinen Jumalatar

Voimaannuttava nainen!

Tuntuuko sinusta välillä vähän tyhjältä ja haet itseäsi?
Miksi ja mihin sisäinen energiasi on päässyt loppumaan?
Välillä tuhlaamme energiamme sekä uuvutamme itsemme loppuun. Naisen voimaannuttava energia on meidän sisällämme. Sen saamme esiin kun teemme asioita joista nautimme, tunnemme kauneutta ja sitä kautta voimaannumme, luomme ja annamme luovuuden viedä! Lopuksi kun olet saanut olla ja nauttia, mielesi on kohonnut sisäinen Jumalatar herää. Tallennamme tämän hetken kuvaksi, jonka saat kotiin. Se on muisto sinulle päivästä jolloin annoit itsellesi luovuuden ja naiseuden siivet. Sisäinen Jumalatar ja sisäinen kipinä on palannut ja saat siitä voimaa.
Muista se kaikki on sinun sisälläsi.

Tervetuloa voimaannuttamaan itseäsi naiseellisen energiaan.
Järjestämme Pionilla ”Avaa sisäisen Jumalatar” lauantaina 18.3.

Ohjelmassa on:
Läsnäoloharjoitus
Unelmakartan teko
Intuitiokorttien tulkinta
Kukkaseppeleen teko
Valokuvaus (Yksi kuva 30×20 kuuluu hintaan)
Päivän aikana on tarjolla pientä suolaista ja makeata syötävää.

Ohjaajat:

Maria Mäensalo
Maria on lapsenmielisen utelias psykoterapiakoulutettava, jonka sydän sykkii ihmisyydelle ja sen ymmärtämiselle. Hänellä on pitkä kokemus sairaanhoitajana ihmisen mielen parissa työskentelystä, jota hän nyt syventää opiskellen psykoterapeutiksi ja tehden koulutuspsykoterapiaa. Lisäksi Maria syventää osaamistaan säännöllisesti retriitteihin osallistuen sekä hiljentymällä oman mielensä kuunteluun.

Valokuvaaja Jyri Tengström

Jyrin nettisivut

// Halu luoda uutta, kohdata, nostaa ihmisiä ylöspäin ja taltioida tärkeitä hetkiä, tekee työstäni ainutlaatuista //

Olet tervetullut hakemaan sisäistä voimaa yksin tai esimerkiksi ystävän, äidin tai siskon kanssa sekä viettämään yhteistä aikaa luovuuden parissa.

Tapahtuman hinta on 170e

Naisten päivän kunniaksi 109e!!!
Kahdestaan tullessa hinta on 150e/hlö.
Maksu 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.
Ilmoittautumiset ovat sitoutuvia.

Perutusehdot: Maksu palautetaan vain painavista syistä, kuten sairastumisesta johtuen. Voit halutessasi luovuttaa paikan tutullesi, jos osallistumisesi estyy muusta syystä johtuen.

Ilmoittautumiset:
Pioni@pioninvoima.fi
040 1714 839 

*************************************************************************************

Syvärentoutustunti
tiibetiläisten äänimaljojen ja lempeiden suggestioiden kera


to 9.3.2023 klo 18 – 19.15
to 23.3.2023 klo 18 – 19.15

Iltojen teema:
Psyykkisesti ja fyysisesti hyvinvoiva Sinä

Paikka:
Hyvinvointikeskus Pionin Voima, Vistantie 19, Paimio, liiketalon 3.kerros

Hinta: 20 euroa

Illan kulku: Aluksi teemme muutaman helpon ja yksinkertaisen alkuharjoituksen kehon ja mielen valmistelemiseksi rentouteen. Lopputunnin saat makoilla joogamatolla, vaikka peiton alla, äänimaljojen lempeiden sointien ja värinän hellittävänä kuunnellen samalla rauhallista ohjausta koko kehon rentouteen. Syvimmässä rentoutuksen vaiheessa kuulet positiivisia ja kannustavia sanallisia suggestioita oman henkisen ja fyysisen hyvinvointisi tueksi. Lopuksi on vuorossa herättely- ja virkistysvaihe.

Varustaudu rennoilla ja lämpimillä vaatteilla. Pionista löytyy kaikille joogamatot, villasukat, viltit ja vesitarjoilu. Halutessasi voit kuitenkin ottaa oman alustan, peiton tai vesipullon mukaan.

Kenelle: Tunti sopii kaikille, jotka haluavat antaa keholleen ja mielelleen hengähdyshetken ja valjastaa omat positiiviset resurssit ja voimavarat oman hyvinvoinnin tueksi. Tunnista hyötyvät
erityisesti kiireiset stressaajat, uniongelmaiset sekä oman jaksamisen ja palautumisen kanssa kamppailevat tunnolliset puurtajat. Rentoutus toteutetaan pienryhmässä. Ryhmän maksimikoko on 9 hlö. Varaathan paikkasi etukäteen, että varmasti mahdut mukaan joko Pionin Voiman -sivuilta tai suoraan ajanvaraukseen tai lähettämällä sähköpostia:
pioni@pioninvoima.fi

Ohjaaja: Hanna Saali, äänimaljahoitaja, rentoutusvalmentajaopiskelija (SHL) ja opettaja, joka saa voimaa ja inspiraatiota luonnossa liikkumisesta, avantouinnista, taiteesta sekä omasta maalaamisharrastuksesta.
Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

*********************************************************

11.2.2023 klo 10-18 Tunne itsesi – retriitti päivä

 Ilmoittautumiset 040 17 14 839

Tunne itsesi -retriittipäivä
La 11.2.2023 klo. 10.00.-18.00. Pionin voima, Paimio
Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi ja elämääsi vaikuttavia tekijöitä paremmin? Haluatko tutkia keho-mieli yhteyttä? Entä kaipaatko kokea elämässäsi tasapainoa, myötätuntoa ja iloa? Luvassa tasapainottavaa oman sisäisen maailman laajempaa ymmärtämistä, kehollisina harjoitteina joogaa ja vapauttavaa tanssia!

Teemme päivän aikana monipuolisia harjoitteita, jotta saat käytännön kokemuksen näistä asioita ja voit jalkauttaa niitä omaan elämääsi.

Early bird hinta 99 euroa 15.1.23 asti. Maksu 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.
Normaali hinta on 139 euroa. Ilmoittautumiset ovat sitoutuvia.
Sisältää lämpimän ruuan ja kahvi/tee/välipala tarjoilut.
Perutusehdot: Maksu palautetaan vain painavista syistä, kuten sairastumisesta johtuen. Voit halutessasi luovuttaa paikan tutullesi, jos osallistumisesi estyy muusta syystä johtuen.
Viimeinen ilmoittautumispäivä 9.2.23

Päivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 18.
Ohjelma:
Jooga ja hengitys
Tunteiden vaikutus ja kehollisuus
Ongelmalliset ajatukset ja tunteet
Lounas 12-13
Oman voiman löytäminen
Innostumisesta iloon
Tauko välipaloineen
Voimaannuttava tanssi
Jakamisen piiri

Retriittipäivän vetäjät:

Maria Mäensalo
Maria on lapsenmielisen utelias psykoterapiakoulutettava, jonka sydän sykkii ihmisyydelle ja sen ymmärtämiselle. Hänellä on pitkä kokemus sairaanhoitajana ihmisen mielen parissa työskentelystä, jota hän nyt syventää opiskellen psykoterapeutiksi ja tehden koulutuspsykoterapiaa. Lisäksi Maria syventää osaamistaan säännöllisesti retriitteihin osallistuen sekä hiljentymällä oman mielensä kuunteluun.

Noora Norokytö
Noora on kulkenut 20 vuoden ajan kiinnostuneena itsensä tuntemisesta ja kokenut todeksi, että vain itseä muuttamalla voi muuttaa maailmaa. Positiivinen muutos voi lähteä vain itsen tunnistamisesta. Nooralla on kokemusta erilaisista kehollisista menetelmistä sekä hienovaraisemmasta työskentelystä ihmisen sisäisen maailman kanssa. Hän on joogaohjaaja ja suorittanut Practical Consciousness 1-5 kurssit Virossa ja sitoutunut Babaji Kriya Joogan polkuun.

Ilmoittautumiset 040 17 14 839

**********************************************************************

Oletko pohtinut mitä jooga oikein on? Oletko kuullut, että jooga on muutakin kuin liikuntaa, mutta mitä? Mistä henkisestä kehityksestä tai tekniikoista joogassa on kyse? Mitä on käytännön jooga? Miten voimme vaikuttaa elämäämme ja terveyteemme joogan käytännöllisen tiedon avulla?

Näihin kysymyksiin voit saada vastauksia joogaohjaaja Noora Norokytön vetämässä joogapäivässä. Noora on harjoittanut erilaisia joogan tekniikoita vuodesta 2005 lähtien ja sitoutunut Babaji Kriya Joogan polkuun vuodesta 2018 lähtien.

“Jaan vain niitä asioita, joita olen todella omaksunut joogan tiellä ja jotka ovat avointa tietoa ja aloittelijan omaksuttavissa. Joogapäivän tavoite on lisätä ymmärrystä joogasta ja parantaa näin ihmisen mahdollisuutta syventyä omassa harjoituksessaan matolla ja sen ulkopuolella.”

Teemme käytännössä joogan asana – eli asento, hengitys- eli pranayama ja dhyana – eli meditaatioharjoituksia. Lisäksi tarjolla on tietoa näistä joogan osista.

Päivän kesto on 5 h sisältäen lounastauon. Tuo oma lounas mukanasi, meiltä löytyy jääkaappi. Tarjolla on pientä välipalaa ja teetä.

Ota mukaan rennot vaatteet, jotka eivät rajoita hengitystä tai liikettä. Voit tehdä halutessasi muistiinpanoja, joten ota välineet siihen mukaasi.

Yhden Joogapäivän hinta on 39 €. Kun osallistut molempiin päiviin, pääset niille yhteishintaan 69 €.

Molempiin päiviin osallistuminen on hyödyllistä. Oma ymmärrys ja harjoitus voi syventyä kun pääset harjoittelemaan ohjatusti sitä tukevassa ympäristössä.

Jos kiinnostuksesi on hatha-joogassa (fyysisessä harjoituksessa) ja teet sitä vaikkapa kansalaisopiston isoissa ryhmissä, saat tästä päivästä oivasti tukea ja lisämaustetta mukaan vietäväksi!

Tapahtuma toteutuu min. 4 osallistujan voimin.

Tässä sinulle oiva tilaisuus! Järjestämme Pionin Voimalla ensimmäisen yhteisen tanssi-illan. Tanssia tukee raamit, jossa saamme lähteä tunnustellen liikkeelle omassa kehossa kohti vapaata tanssin iloa!

Raamit ja musiikkilistan luo joogaohjaaja Noora Norokytö, joka on nauttinut tanssin vapaudesta lapsesta lähtien. Nooralla on vuosien kokemus meditatiivisesta tanssista ja omien tanssi-iltojen ohjaus on kytenyt pitkään mielessä. Tanssi on mahtava keino olla yhteydessä omaan kehoon, tähän hetkeen ja tutkia yhteyttä itseen ja ympäristöön.

Tule rohkeasti mukaan, sillä tanssia voit silmät kiinni tai auki, niin pienesti tai suuresti kuin liike sinusta kumpuaa. Olen iloinen, jos liityt mukaan, täällä ei tarvitse olla hyvä tanssija, vain halu tanssia riittää 🙂

Tarjolla on pientä naposteltavaa tanssin päätteeksi, joten voit jäädä rauhassa jutustelemaan ja nauttimaan tanssin jälkimainingeista. Meiltä löytyvät myös suihku ja ehostustilat, jos haluat jatkaa iltaa vielä eteenpäin 🙂

Uutta aikaa odotellessa…… Chakramatka ja äänimaljat

Tervetuloa kehon energiakeskuksia avaavalle hoitavalle matkalle Paimiossa! Joogaohjaaja Noora Norokytö ja äänimaljahoitaja Ninni Kuoppala yhdistävät osaamisensa ja kuljettavat sinut läpi matkan, jossa kehon seitsemän päächakraa käydään läpi.

Aloitamme selkärangan lempeällä herättelyllä ja pysähdymme joko istuen tai maaten ohjattuun matkaan äänimaljojen soidessa järjestyksessä jokaiselle chakralle. Lopuksi lepäämme hiljaisuudessa antaen kehon prosessoida matkan vaikutukset.

Tapahtuman hinta on 30 €.

Saat sähköpostiisi maksulinkin vahvistaaksesi paikan. Maksu palautetaan vain painavista syistä, kuten sairastumisesta johtuen. Voit halutessasi luovuttaa paikan tutullesi, jos osallistumisesi estyy muusta syystä johtuen.

Mukaan tarvitset rennot joustavat vaatteet, oman viltin ja maton. Meillä on osalle tulijoista matto talon puolesta, joten ilmankin on mahdollista tulla. Villasukkiakin löytyy.

HUOM!Tulethan paikalle ajoissa, jotta voimme aloittaa tapahtuman ajoissa ja rauhassa. Ovet aukeavat 30 min ennen ja sulkeutuvat 5 min ennen tapahtuman alkua. Pionin voima sijaitsee 3 kerroksessa, sisäänkäynti samasta ovesta Pihlajalinnan hammaslääkäriaseman kanssa.

*************************************************************************************