Alku

Tervetuloa Pionin blogiin! Ihan ensimmäisessä haluaisin kertoa miten kaikki alkoi ja miten ollaan tultu tähän.

Jos aloitetaan ihan alusta niin sanoisin, että Pionin idea syntyi ja alkoi kehittyä kun muutettiin Sauvoon. Tilanne oli se, että äitini kuoleman jälkeen maailman katsomus on muuttunut ja muutoksia piti tehdä. Löydettiin talo Sauvosta alkuun se oli vieras ajatus näin kaukana Turusta, mutta kun käytiin kauniina syksyisenä päivänä katsomassa, Sauvo se oli. Muutettiin isovanhempieni kanssa niin, että meitä on täällä neljä sukupolvea!

Muutto Sauvoon tapahtui jouluna. Lunta alkoi satamaan pikkuhiljaa ja alettiin tutustua Sauvon maisemiin. Käytiin kiertämässä ja ihailemassa. Nopeasti tulikin metrin lunta ja kunnon talvi! Meri jäätyi kunnon jäihin ja pelloilla oli varmasti pari metriä lunta. Sauvo ihastutti, pellot ja kukkulat, ihastun yhä uudestaan joka päivä.

Kävellessä ja ihaillessa mietittiin, että tänne pitäisi saada toiminta ja palveluita! Käytiin katsomassa yhtä tilaa ja heti totesin, että tänne saataisiin hyvinvointi keskuksen! Kiinteistö oli myynnissä ja nopeasti otettiin pankkiin yhteyttä. Siitä lähtien tehtiin monia kuukausia töitä suunnitellen hoitolaa. Näin elokuussa kaikki kääntyi, löysin Paimion keskustassa mainion tilan, tehtiin sopimus heti!

Minulla oli koko ajan pääajatuksena saada paikka jossa saisin hoitaa ihmisiä. Kokonaisvaltainen hyvinvointikeskus. Alkuun olikin ajatus nimetä paikka ”Lohtu”, mutta se ei mennyt valinnoista läpi. Kehon hyvinvointi on yksi tärkeä asia, mutta myös mielen hyvinvointi.

Hoitaessani äitiä ja hänen sairautta huomasin, että läheiset eivät saa tukea. Se on kova paikka sairastaa ja rinnalla kulkeminen on myös rankkaa. Ja siitä pohdinkin, että hyvinvointi on kokonaisvaltaista. Haluaisin pystyä tarjoamaan ihmisille lohdun, vertaistukea, ymmärtämistä, jos vaan ihminen sitä tarvitsee ja haluaa. Myös ajattelen, että luon paikan jonne voi tulla ja kokea mielenrauhan, tasapainon kropan kanssa ja lähteä pois hiukan kevyemmällä mielellä.

Toivotan teitä tervetulleeksi Pioniin. Pioni aukeaa syyskuun puolella ❤

”Jos jää odottamaan oikeaa hetkeä, ei pääse liikkeelle koskaan: seuraava askel vaatii annoksen hulluutta.” -Paulo Coelho

Teidän Anastassia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: