Avajaiset

Hei Pioni alkoi kukkimaan!

Avajaiset on takana ja ovet ollaan saatu auki. Minä sanon, että kyllä on ollut tekemistä, mikään ei tule itsestään ei tullut tämäkään. Olen todella ylpeä ja kiitollinen kaikesta ja kaikille osallistuville.

Muutama mutka tuli matkaan, mutta asiat selvisi.

Elikkä meidän lopullisessa tiimissä on Noora. Löysin Nooran facebookin ihmellisestä maailmasta. Hän on Paimiossa ollut joogaohjaajana. Tavatessani Nooran näytin paikat, juttelin ajatuksestani Pioniin ja ajatusmaailmastani, mitä yritykseni edustaa. Noora heti kannatti idean. Rauha mielessä ja lohtu on asiat jotka meitä heti tuntui yhdistävän. Seistiin keskellä valkoisia seiniä Pionin tiloissa joissa ei ole tehty mitään vielä, seistiin ja jutellessa mentiin heti syvään päähän. Juteltiin kuolemasta ja hengistä. Tuntui siltä, että Noora ymmärtää ja kantaa ajatusta. Olen iloinen, että Noora on osa Pionia.

Janina. Janina haki meille ja pääsi. Janina on aurinkoinen ihminen. Tavatessani Janinalla oli ihana oranssin heijastama tukka ja hän loisti. Juteltiin tovin, näin kun Janinan silmät paloi. Muistan kertoneeni ajatuksen esimerkiksi tyky ryhmistä ja, että erillaisia porukoita, naisten iltoja, polttareita ja muita voidaan järjestää. Janinan vastaus oli ”Kuulostaa hyvältä, kuulostaa kivalta tekemiseltä ja työnteolta.” Jep, työteko on kivaa 🙂 Janina on energinen, siitä huolimatta rauhallinen. Hän on idea rikas ja tykkää työstään. Janinan erikoisuus on jalkahoidot ja niitä odotellaankin alkavan pian. Janina on erinomainen eloisa osa Pionia.

Olen innoissani mitä kaikkea meillä on mahdollisuus saada aikaan! Pionin tiimi on täys kymppi ja on taivas vaan rajana, mitä kaikkea me tehdään. Olen iloinen, että sain mahdollisuuden toteuttaa mahdollisuuden nimeltään Pioni.

”Joskus sinun täytyy valita kahden väliltä: Sen, mihin olet tottunut tai sen, minkä haluaisit oppia.” – Paulo Coelho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: